Shoplinks.Asia

Tuesday, June 6, 2017

Mesej oleh Anna Lee

Assalamualaikum..
Hye semua

Novel Mesej dari Anna Lee ini genre Urban Fantasi..
Seronok dibaca sebab ada time travel..

Cara garapan Anna Lee untuk Novel ini memang ohsem..
Pertemuan antara Jason dan Aria tu menarik..
Mereka terpisah jarak 10 tahun..
Percintaan yang menarik..

Sha paling suka bila Anna Lee memberi mesej Islam walaupun ceritanya Urban..
Cerita yang unik dengan percintaan yang sweet..
Dalam masa yang sama, watak utamanya tak sempurna..
So cerita dia lebih dekat dengan pembaca walaupun konsep dia sedikit berbeza dengan novel cinta sedia ada.. Kelainan yang akan buat kau terpukau..

Sha baca dan selesai pada 04.06.2017

7 comments:

  1. erm... mesti bestkan... biasa klu watak utama tu cantik saja...

    ReplyDelete
  2. Huhiii.. bertambah lagik laaa bilangan novel yg dah dibaca kat goodreads tu ye.. hehe

    ReplyDelete
  3. MV sedang baca alergi mamat romantik

    ReplyDelete
  4. Bila la nak jadi macam sha membaca buku hihihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI