Shoplinks.Asia

Saturday, June 24, 2017

Resident Evil Vendetta (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem animasi Resident Evil Vendetta (2017) ini memang best..
Lagi ganas dan mendebarkan.. hehehe..
Seronok juga nengok filem animasi ini..
Walaupun agak ganas dengan zombie yang boleh dicontrol..
Orang yang membuat zombie ini tak kan diserang zombie..
Ohsemlah kan..
Cara dia jadikan zombie ini pun terancang..
Memula dia masukkan virus zombie tu dalam bekalan air..
Kemudian untuk aktifkan virus itu dia gunakan asap..
Memang mantaplah..

Tapi zombie yang last tu memang ganas gila..
Jenuh gak hero nak kasi mati.. hehehe..
Sebenarnya kalau nengok animasi ini rasa macam lagi real..
Real macam kita main game..
Sha pernah gak main Game zombie ini..
Tapi tak adalah pro sangat..
Gitu-gitu je..

Sha tengok filem ini hari Jumaat..
Baru sempat nak buat review.. hehehe..

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI