MABOPA Book Fair 2016 di MAEPS - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, June 11, 2017

MABOPA Book Fair 2016 di MAEPS

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat Peminat Buku...
Berita baik buat anda..


2 Pameran bertempat di 1 dewan BESAR! 
MABOPA BOOK FAIR 2017 + MALAYSIA ISLAMIC CHILDREN'S FAIR

Siapa tak sempat pergi pesta buku hari tu, boleh datang sini

SAVE THE DATE; 26 - 30 July 2017!
di MAEPS HALL D.



8 comments:

  1. Bestnya kalau dpt attend pesta buku ni...
    Sure akan beli buku utk anak2...
    Ni confirm sha nnt akan merembat few books ni , hehe.

    ReplyDelete
  2. wahhhh...besttnya...nak g lah...hehe tq for info

    ReplyDelete
  3. Riang gumbira hati kalau dapat pegi

    ReplyDelete
  4. Alahai bestnye la.. Hurmm bila la lagi nk p pesta buku agaknya..

    ReplyDelete
  5. bestnya...kalau ada disabah confirm pegi

    ReplyDelete
  6. memang best ni.. siapa peminat buku tegar..

    ReplyDelete
  7. Wah, pesta buku (bersinar-sinar mata..)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..