Whisper (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, June 22, 2017

Whisper (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tengok drama ini separuh jalan je..
Sampai episod tiga..
Mood ke laut.. Tak pastilah kenapa..
Tapi dari episod first lagi Sha dah tak boleh nak follow..
Gigih jugalah nengok, sebab kadang-kadang episod 1 tak best..
Masuk episod dua baru best..
Tapi sampai episod 4 tak berapa ngam dengan Sha..
Terus stop dan tengok drama lain..
Korang ada yang tengok drama ini? Boleh komen ye..

Shin Young-Joo (Lee Bo-Young) is a female detective with charisma and Lee Dong-Joon is a righteous judge. They uncover corruption at the nation's biggest law firm Taebaek

4 comments:

  1. fight for my way kak. best gilerrrrr hehe sha ada tulis pasal kdrama tu http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/06/kdrama-fight-for-my-way.html

    //shfyqhazhr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak baca dah.. Nanti akak try tengok..

      Delete
  2. CR baru lps lyn drama weghlifting fairy kim bok joo

    ReplyDelete
  3. yg ni best mv suka...memang best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..