Tuesday, June 13, 2017

Siri Projek Seram

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom tengok siri Projek Seram dari Buku Prima..
Siri ini dah ada 16 buah..
Sha memula baca bertemakan Hotel memang terus jatuh cinta..
Memang menarik.. Sebab ada 3 ke 4 penulis untuk sebuah buku..
Kemudian ada pula tema-temanya.. Sha update tajuk dari masa ke semasa sekiranya ada penambahan.. 

Susunan dia begini
1. Hotel (2016)
2. Lombong (2016)
3. Wad (Februari 2016)
4. Istana (Mac 2016)
5. Cermin (April 2016)
6. Highway (April 2016)
7. Airport (Mei 2016)
8. Pulau (Jun 2016)
9. Restroom (Julai 2016)
10. Hostel (Oktober 2016)
11. Kerusi (Disember 2016)
12. Kem (Disember 2016)
13. Lif (Januari 2017)
14. Pokok (April 2017)
15. Kolej (April 2017)
16. Mitos (Mei 2017)
17. Tanah (September 2017)
18. Terowong (Disember 2017)
19. Tren (July 2018)
20. Radio (September 2018)
21. Toys (November 2018)
22. Muzium (January 2019)
23. Ofis (May 2018)
24. Grab (March 2019)
25. Cincin (June 2019)
26. Gua


 Tiga buah lagi yang Sha tak baca..
Ada siapa-siapa nak belanja..? hehehe

13 comments:

  1. Replies
    1. Kan.. Sha nak beli lagi 3 je.. Kumpul koleksi ini dengan adik.. hehehe

      Delete
  2. Teringin nak baca tp tak berani. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. waww.. samala.. sya pun minat projek seram.. karya helmi effendy always be my 1st choice.. hehe

    ReplyDelete
  4. seram nak baca nanti teringat-ingat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Kadang-kadang saya pun teringat-ingat juga..

      Delete
  5. Banyaknya koleksi projek seram akak.. Aritue masa hari pesta buku, saya tak sempat nak beli sebab tak cukup bajet, hihihi... tapi siri projek seram memang dalam planning nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak kumpul dengan adik Shikin.. Ada separuh dekat dia separuh dekat akak.. hehehe.. Kena beli sikit-sikit.. kalau beli sekaligus memang menangis..

      Delete
  6. Hai Shida, Kak Long (Melaka) dah ada semua koleksi Projek Seram, tinggal nak beli yg ke 23 je ni iaitu Projek Seram Muzium.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »