Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, June 30, 2017

Alexa Ranking #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Wargh!! Sedihnya..
Disebabkan tak ada update dari blog beberapa hari yang lepas..
Ranking Alexa Sha menurun untuk Malaysia..
Tak boleh nak update..
Line internet sopan santun sangat-sangat dekat kampung..
Sesopan gadis melayu zaman dahulu kala.. Hehehe




3 comments:

  1. saya dah tak kisah ranking Alexa sekarang ini sebab fokus dalam penulisan artikel SEO...

    apa-apapun ranking Alexa cepat turun jika selalu update blog..3 kali sehari pun ok..

    benda-benda ini selalu saya buat waktu muda-muda dulu.

    ReplyDelete
  2. ok lah sha MV..malaysia 39k haha

    ReplyDelete
  3. tahniah sha.
    aida ni memang x amik pot bab ranking ni.
    sebab apa la sgt blog kecik aida tu.
    asyik citer pasal anak2 aje lah kan.
    blog personal gitu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI