Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, June 22, 2017

Birthday Nur Amani #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam sambut birthday Nur amani..
Amani dah siap-siap request nak kek sama macam adik..
Mujurlah orang yang buat kek tu masih terima order..
Kek Cheese dia memang sedap..
selain kek Amani request nak mainan doktor-doktor..
Ajak pergi kedai RM2 untuk beli mainan..
Mainan tu nanti dulu..
On the way nak balik kampung kot baru singgah..
Takpun masa perjalanan balik dari kampung ke rumah..
sebab kedai tu bukan dalam laluan harian..
Kenalah Amani bersabar.. Hehehe..

Besar dah Amani..
Dah sekolah.. Dah mula belajar puasa dan solat..
Rasa macam baru je semalam Amani keluar dari perut Sha..
Bila tengok Amani dah pandai pilih baju apa nak pakai..
Dah mula bertudung dan ikut ayah pergi masjid..
Terasa tuanya Sha.. Hahaha..
Begitulah kita punya cycle kan..
Anak-anak makin besar..
Kita makin tua..

6 comments:

  1. Comelnya Sha. Happy Birthday.
    Semoga jadi anak yg solehah ^_^

    ReplyDelete
  2. Rasanya macam silap taip je tadi..

    Happy birthday Amani. Semoga jadi anak yang solehah ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah. Semoga Amani membesar dengan baik =)

    ReplyDelete
  4. happy belated bday amani... xpe rs tua...asal jiwa muda..kita enjoyy

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI