Shoplinks.Asia

Monday, June 19, 2017

Jom Balik Raya : Ramadhan Raya Blogger Contest

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tinggal tak lama je lagi nak rayakan..
Raya kat mana??

Sha macam biasa akan balik ke Kampung Gajah terlebih dahulu..
Kemudian baru ke Ayer Tawar..

Selalunya bila nak balik kampung ini, macam-macam nak kena prepare..
Baju anak-anak, Baju suami dan baju Sha..
Kuih raya untuk Mak mertua dan juga Ayah Sha..
Goodies untuk anak-anak makan dalam kereta..
Duit raya untuk anak buah..
Kelengkapan peribadi dan my books.. Hehehe.. Sempat lagi tu..

Untuk memastikan perjalanan balik ke Kampung lancar,
Maka jomlah shopping dulu di Lazada..


http://www.lazada.com.my/travel-star-230-cross-design-hard-case-luggage-set-2024-inchesmaroon-free-passport-holder-17144173.html?spm=a2o4k.campaign-1242.0.0.IvCFJj&ff=1&sc=IdoE 
Beg untuk baju-baju kami

http://www.lazada.com.my/bagstationz-premium-lightweight-and-water-resistantmulti-compartment-bag-in-bag-organizer-navy-blue-12289725.html?spm=a2o4k.campaign-1242.0.0.IvCFJj&ff=1&sc=IdoE 
Ini beg peribadi untuk buku dan juga Tab Sha..
Senang nak update blog nanti.. Hehehe..
 
http://www.lazada.com.my/milo-stick-energy-cube-25stick-100cubes-27136730.html?spm=a2o4k.multiple-campaigns.0.0.RAeDxr&ff=1 
Ini untuk jamu anak-anak kecil yang datang beraya..

http://www.lazada.com.my/blue-ribbon-hari-raya-gift-box-27773398.html?spm=a2o4k.multiple-campaigns.0.0.8MhYsb&ff=1
http://www.lazada.com.my/fn-cordial-2l-grape-29666015.html?spm=a2o4k.multiple-campaigns.0.0.RAeDxr&ff=1 
http://www.lazada.com.my/chocolate-chip-cookies-180g-12073751.html?spm=a2o4k.multiple-campaigns.0.0.e8BqkP&ff=1
Yang tiga ini pula khas untuk Mak mertua dan Ayah tersayang...
Mudahlah nanti nak jamu tetamu yang datang beraya..

Korang pun nak shopping dekat Lazada? Klik je banner kat bawah ini..
Dengan diskaun sehingga 90%, jangan tunggu lagi..
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

http://www.lazada.com.my/blogger-contest/?offer_id=493&affiliate_id=5003&offer_name=MY+-+PB+Data-feed&affiliate_name=Involve+Asia+Technologies+Sdn+Bhd&transaction_id=10275e28e79ff322e9b0bc9f9eeeb5&aff_source=11528
Buat blogger, jangan lupa joint ye.. Ini minggu terakhir..

9 comments:

  1. suka beg yg atas nampak class.. nanti kak sha pm alamat

    ReplyDelete
  2. Lazada mmg best Dan vey convenient utk bershopping Kan.. nak.pilih barang senang aje

    ReplyDelete
  3. Good luck Kak Shaa.. tak sempat nak join

    ReplyDelete
  4. Fuhyoo, dah siapp entri...~ banyak nk bawak eh ..

    Meh tgk baju raya Nona
    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/baju-raya-nona-tahun-2017.html

    ReplyDelete
  5. cantik luggage tu.... gud luck ya..

    ReplyDelete
  6. Perghhhh... banyak betol shopping raya.. Pape pun gut luck sha.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI