Shoplinks.Asia

Wednesday, June 28, 2017

Mr DIY di Ayer Tawar

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Yeah!!  Dekat Pekan Ayer Tawar dah ada Mr. DIY..
Senanglah lepas ini..
Tadi pergi usha..
Best dan besar..
Tiga tingkat tau..
Setiap level barang tersusun cantik..
Memang puas hatilah.. 
 Lokasinya sederet dengan Klinik Samudera, Ayer Tawar.
Senang je nak cari..




 Pilihan kasut pun banyak.. Pergh!!

 
Kedai Mr. D.I.Y ini terletak satu deret dengan Klinik Samudera, Ayer Tawar..

7 comments:

  1. Buat lemang sendiri? Wahhh! Always kagum bila tengok ada orang boleh buat lemang sendiri sebab rasa macam eh eh, susahnyaaa lahai nak duduk kipas kipas api tu. Hihi.

    ReplyDelete
  2. Banyak juga saya shopping kat DIY sebelum raya ni... hehe...

    ReplyDelete
  3. kat tempat mrs pip pun ada Mr.DIY juga, baru juga buka ..
    tak sempat nak masuk lagi..

    ReplyDelete
  4. wow ni first time tengok yang tiga tingkat.. cayalah. suka gak MR DIY ni kadang2 ada je benda2 yang kita susah nak cari kat kedai lain ada kat sini.

    ReplyDelete
  5. Lea kalau p Mr. DIY memang leh sawan.. Rasa semua bende nak dibeli..

    ReplyDelete
  6. Kat tempat sy pun ada, baru buka 😄 Baru masuk sekali, tapi sebb masih baru, belum banyak barang

    ReplyDelete
  7. mr diy memang temoat yang ohsem tuk berbelanja

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI