Blogspot Buat Perangai - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, November 20, 2015

Blogspot Buat Perangai

Assalamualaikum..
Saje nak buat luahan hati..
Bukan apa.. Bila Blogspot jadi gini, nak komen pun sakit hati..
Sebab kadang-kadang tu blogwalking guna hp jer..
Kalau guna komputer ok lah lagi..
Ntah kenapa 2,3 minggu nie bila komen banyak jer dia suruh sahkan dulu robot ke manusia..
Selalu tu ok jer.. Komen lah sampai lebam.. xde apa pun..
Tapi la nie.. komen jer banyak mulalah dia keluar..
Kadang tu siap suh varifikasikan gambar bagai...
WARGGGGGGHHHHHH sakit pulak hati kita awak...

Dia keluar cam gambar kat bawah ini..



7 comments:

  1. kannn3..tapi murni layan jer laa..jangan lepas ni kuar verify code yan huruf + nombor tu sudahh

    ReplyDelete
  2. ini ok lagi
    yg kuar suh cari gambo yg sama tu caner
    hahahah..xpelah janji komen leh kuar

    ReplyDelete
  3. KAN? Kadang gambar yang senang pun saya jd blur nak jawab...

    ReplyDelete
  4. kannn menyampah rasa. bila komen satu blog lebih dari 10. blog lepas tu mesti nak kena verify dulu yang kita bukan robot pffffttttt geram!!!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah BW ari nih tak naik lagi laa benda alah tu..

    ReplyDelete
  6. Assalam sha,
    iols komen bertingkek2 dah ni
    takat ni xkuor lgi itu robot
    harap2 xdak laaaaaa he3

    ReplyDelete
  7. Bila agaknya blogspot nie nak ok kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..