The Uninvited (2003) / A Table for Four - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, November 10, 2015

The Uninvited (2003) / A Table for Four


Tetamu yang tidak diundang..
Hanya kerana tertido didalam keretapi maka bermulalah pengalaman ngeri dan sesuatu yang tersimpan lama dahulu kembali terbongkar..
Wah.. summary yang awesome..
Sorrylah ye.. Bila tuan blog mula lupa diri, boleh menyebabkan pembaca muntah hijau.. hehehe

Filem ini mengisahkan mengenai seorang lelaki yang boleh melihat roh orang mati. Tapi dalam cerita ini, roh orang mati nye x banyak pun. Xde lah seram sangat cuma banyak suspen dan ending dia agak sadis lah. Kalau tengok cerita ini cam x puas hati pun ada. Walaupun cuba memahami pasal filem ini tapi still cam x puas hati gak le. So kalau ada sesiapa tengok cerita ini dan nak kongsi pendapat, silalah tinggalkan di komen ye. Dari mula cerita sampailah ending dia, saya musykil juga kenapa roh budak berdua tu ada dekat rumah dia. Kalau roh perempuan tu saya boleh acceptlah, sebab dia kenal perempuan tu.. Tapi budak berdua tu.. Isy.. kadang-kadang geram juga tengok citer korea nie..

Silalah tengok jika belum tengok ye. Pastu kita sembang kat sini..

6 comments:

  1. ala.. cam menarik jer... nk kena tgk ni.... hehe

    ReplyDelete
  2. Kak ! kak !

    Nanti nak link akak tengok movie kat mana...

    Movie ni bebetul rasa tertarik nak tengok...

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya kebanyakkan movie akak review, memang minat nak tengok.. cuma tak tau nak tengok kat mana.. huhu

    ReplyDelete
  4. halamak citer saspen2 eh akak.. krik krik nanti CT rasa jantung ni dup dap dup dap extreme sangat.. i is so fragile eheh..

    ReplyDelete
  5. tgk muka pompuan tu pon dah rasa seram..

    ReplyDelete
  6. link mvie korea please hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..