Flash Sale di Lazada - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, November 11, 2015

Flash Sale di Lazada

Assalamualaikum..
Sha selalu dapat newslatter dari Lazada..
Selalunya buka tengok kot ada offer menarik..
Nak dijadikan cerita pagi 11.11.2015 masa sha buka email Lazada ternampak lah Flash Sale nie..
Offer berbeza mengikut waktu..
Mata terpandangkan telefon Asus Zenfone...
Gila ar.. harganya RM49.00 jer..
Gigihlah menunggu sebab jualan start pukul 12.00 tengahari..

Offer picture..

Malangnya... Tu hanyalah teknik pemasaran..
Realitinya... Sungguh mengecewakan.. hehehe..
Tapi masih berbaloilah pada yang ada duit dan nak buat second phone..
Harganya jauh lagi murah..
Iaitu RM449.00 dan pada saat-saat offer nak berakhir harganya jatuh lagi kepada RM439.00 dari harga asal iaitu RM519.00.. Banyak juga beza tuh..

Realitinya..

Oh ya masih ada banyak lagi deal yang menarik..
Just pergi ke page Lazada ye kengkawan..
Sale berlangsung dari 11.11.2015 hingga 12.12.2015..
So just check it out..
Manalah tahu kot ada yang berkenan di hati..
sha nak tengok next offer untuk hari ini...

Berapa agaknya harga Asus Zenpad tu ye??

6 comments:

  1. tamo kawan ngan Lazada smpai diorang post barang yang CT order..
    nasib murah tau sedih tol..

    ReplyDelete
  2. Husband murni ni tiap2 bln order barang ngn lazada..kita pon tumpang sekaki lerr

    ReplyDelete
  3. xpernah lagi dok beli online ni...

    ReplyDelete
  4. Bestnya....
    Sllu gak shopping lazada tu

    ReplyDelete
  5. assalam sha,
    wowwww
    kalo lazada buat sales kaaa
    memang ramai terpengaruh kan3
    sha beli pa tuuu ??? he3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..