The Injustice Stranger - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, November 20, 2015

The Injustice Stranger

Assalamualaikum..
Jom sembang drama bersiri yang tengah main di NTV7..
Menarik drama nie sebab ada misteri.. penyiasatan.. roh orang mati.. pastu pompuan sombong yang elegant.. Sha x tengok dari mula..
Ada termiss dan terskip..
Jadi xberape pastilah permulaannya macam mana..
Tapi yang pasti, pertengahannya memang menarik..
Watak utama memang ohsem..
Drama ini setiap hari isnin - khamis..
Jam 9.30mlm - 10.30mlm..
Pelakonnya pun best dan ohsem..
Drama ini baru je bermula pada 27 Oktober 2015..

Sha try juga search mengenai drama ini tapi x banyak sangat info..
Kalau ada pun dalam bahasa cina..
Sha x faham.. Cuma yang boleh sha cakap citer nie menarik..
Lakonan dibuat di Kuala Lumpur..
Drama cina tempatan Malaysia ye kengkawan..
Sha minta maaf sebab x jumpa la pulak nama-nama pelakon nie..
Jenuh dah cari.. Kalau ada yang tahu, sharelah kat sini ye..

 Poster yang Ohsem

 Pelakon-pelakon ohsem..


4 comments:

  1. maaf tak dapat nak menolong..xkenai semuanya..huhuhu

    ReplyDelete
  2. jalan cerita dia macam bestttttt je

    ReplyDelete
  3. Lead actress tu Soo Winci yang menang Masterchef All Star tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..