Monday, November 2, 2015

5 Sebab Kenapa 'Single' Lebih Best Dari 'Couple'


 Kepada yang masih singgle.. Jangan sedih-sedih.. sepatutnya hargailah zaman single/bujang anda dengan semaksimum mungkin. Kenapa?? Sebabnya kalau anda single...

Kalau sha, saat single adalah saat yang paling bahagia sebab kita boleh habiskan masa bersama rakan-rakan dan juga keluarga.
Ingat, apa yang penting dalam dunia ni adalah keluarga, terutamanya ibu bapa. Kerana mereka yang membentuk dan memberi tunjuk ajar untuk kita jadi insan yang lebih baik. Rakan-rakan juga penting kerana mereka akan sentiasa ada untuk memberi semangat dan dorongan untuk kita.
Jadi, antara sebab itu luangkan masa yang lebih untuk keluarga dan rakan-rakan lagi berbaloi. Lagi satu, jangan risau walaupun korang takde teman, tapi anda ada Honey Bear untuk menemani anda. 
Honey Bear?? Siapa tu?? Klik sini kalau nak tahu.. 

gambar tiada kaitan ye.. :)

5 comments:

  1. Betul jugak tu. Hargailah masa2 berharga macam ni kan... nanti akan jd kenangan sampai bila2

    ReplyDelete
  2. Mak selalu pesan.. belajr dulu baru bercinta..
    hehee ingat pesanan mak sebab tu sampai skrg masih single.. :p

    ReplyDelete
  3. Hehehe betul. Semenyara single lah nak betul2 manjakan diri sendiri, fikir diri sendiri :)

    ReplyDelete
  4. setuju dann setuju ! tak pelru pikirkan si dia , senang ckp...kan :)

    bagi yang tak ready nk berkongsi tuh, emmang payah..sbb tkut ade yg ngambil kesempatan.....

    me too, dlm dilemma >__<

    tapi dlm dilema tuh, nak jemput lah join GA nihh, hehe

    http://nonasani.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl.html

    smg ade rezekii, cepat cepat....jap lagi dah tamat !!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »