Shoplinks.Asia

Wednesday, November 18, 2015

Maze Runner - The Scorch Trials

Assalamualaikum..
Baru-baru ini sha ada tengok filem Maze Runner - Scorch Trials..
Pergh!!! ohsem giler..
Part yang paling best masa dalam bangunan usang lepas diorang keluar dari fasiliti tu..
Masa Min Ho hidupkan power eletrik, then makhluk pelik tu kejar diorang..
Memang ohsem dan mengganggu jiwa..
Kemudian masa Thomas dengan brenda terperangkap dalam bangunan yang meletup tu..
Part kejar mengejar dengan makhluk tu memang best..
Bayangkan.. makhluk yang dah tinggal rangka tu punyalah laju..
Pergh.. memang ohsem.. hahaha..
Sambil tutup-tutup mata sambil tengok.. hahaha..
Mujurlah x tengok kat wayang.. kalau tengok kat wayang mahu gugur jantung..hahaha..
Tapi seriously.. ini antara filem yang memang saya nantikan sambungannya..
Lakonan  Dylan O'Brien sebagai Thomas dan Ki Hong Lee sebagai Minho memang saya tunggu..
Ending part dua nie x best r sebab minho kena tangkap..
Menanti sambungannya yang seterusnya..




5 comments:

  1. syoknya kalau boleh tengok ni tapi.takut kalau seram2 ni

    ReplyDelete
  2. Husband Murni pon suka melayan citer ni

    ReplyDelete
  3. kalau kira tengok ni mesti dada laju2 berdegup. selalu macam tu hihihihi

    ReplyDelete
  4. Assalm sha,
    ni la citer yg semua orang pakat dok sebut tu yer

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI