Betul Ke Single tu Best? - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, November 19, 2015

Betul Ke Single tu Best?

Assalamualaikum..

Betul ke single tu best??

Meh Sha bagi sebab kenapa single tu Ohsem.. 

Antaranya

1. Nobody will get jealous if you spend all your time lepak-ing with your friends

2. You can eat all the smelly food you want with no judgment!

3. You're allowed to fantasise about your celebrity crush(es) without any guilt

19 Reasons Why Sometimes Being Single Is Actually The Best

 Sebab yang lain??? Klik je kat bawah ini..

19 Reasons Why Sometimes Being Single Is Actually The Best

Jom Share perkara lain yang selalu anda buat ketika anda masih, sedang atau pernah single..

11 comments:

  1. untuk budak 20 yo mcm aisyah ni best la kak... hehehehe....

    ReplyDelete
  2. single atau berkeluarga psti ada sbbnya =)

    ReplyDelete
  3. single tu best...
    nk pegi mana2 xda org kacau...
    nk keluar ngan sapa ka..
    credit pon xhbis byk..
    duit pon bole saving....

    ReplyDelete
  4. throwback single balik boleh x haha

    ReplyDelete
  5. hahaha.. orang atas ni.. babap satgi

    ReplyDelete
  6. No 2 tu kelakar hihiho
    Salam kenal n follow sini

    ReplyDelete
  7. Boleh tidor sampai lebammmm xdak sape kacau..huhuhu

    ReplyDelete
  8. sama macam kak murni. boleh tido sampai lebam takde sape kacau hihihihi. sekarang pun dorg berdua tak kacau tapi sebab kita rasa bertanggungjawab nak sediakan breakfast kemas rumah bagai. automatik takkan boleh tido sampai pukul 10 11 macam zaman single mingle dlu

    ReplyDelete
  9. Assalam sha,
    single ka double ka triple kaaaa
    mesti best kalo kita yg buat jadik best gitew he3

    ReplyDelete
  10. betol2.. sebab tu la target nk kahwin lambat lagi..
    #1092HariMencariCinta

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..