Bad Genius (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, December 17, 2017

Bad Genius (2017)

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Pergh!! Memang powerlah si Lynn nie.. Dia boleh selamba je tulis jawapan atas pemadam pastu pas kat kawan dia.. Kemudian rilex je guna kod lagu untuk bagi jawapan dekat kawan-kawan dia.. Siap buka kelas piano tu untuk ajar kawan-kawan dia.. Dasyat.. Memang dasyat..

Perjalanan cerita yang menerangkan bagaimana mereka menipu, membuat duit dari penipuan serta kegagalan dalam menipu sebenarnya memberi pengajaran.. Hasil yang kita dapat dari menipu tidak akan membahagiakan.. Dan selama mana kita mampu menipu dalam mencapai kejayaan? Penipuan itu pasti akan tertangkap juga..

Cerita yang menarik dan memberi pengajaran..

8 comments:

  1. Nak tengok, tak tertengok tengok lagi. Baca review semua kata best.

    ReplyDelete
  2. Selamat malam ahad sha

    Esok dah kerja

    cepatnya habis cuti

    ReplyDelete
  3. Cerita ni memang best... Kagum sgt part diorg boleh ingt note piano tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Part note piano tu memang dasyat lah..

      Delete
  4. dah tengok, memang best...cemas ja bila tengok filem ni =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..