Monday, December 25, 2017

Pukau oleh Muhammad Fatrim (Zine)

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Kisah yang sangat menarik dan memberi info tambahan pada pembaca.. Bahaya pukau dan cara mengatasinya.. Penulis memang berjaya menyampaikan mesej.. Walaupyn hanya 75 muka surat sahaja, novelet ini sangat best dibaca..

Baca dan tamat pada 24.12.2017..

7 comments:

  1. fuhh..kagum..dulu minat baca2 novel ni..skrg dh kureng sikit...

    ReplyDelete
  2. cantiknya cover buku dia! Nanti kalau ada jual, nak try baca lah :D

    ReplyDelete
  3. Yang nie mini novel yea kak.. Saya selalu jugak dengar pasal wattpad tapi tak tau fungsinya.. hihi

    ReplyDelete
  4. pasal pukau pulak yea..macam menarik

    ReplyDelete
  5. Muhammad Fatrim ni student puncak perdana. GV pernah jumpa dia kat library. Hihi. GV suka baca novel dia judul Asrama dan Patung. Yang pukau ni belum baca lagi dan GV akan cari masa untuk beli buku ini nanti. :). best kan cite ni kan kak. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »