Thursday, December 28, 2017

Tudung Terkini di ZALORA

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tudung merupakan aksesori kepala yang kebiasaannya dipakai oleh wanita Muslim di Malaysia. Malah dengan kemunculan hijabista dalam kalangan wanita Muslim moden yang gemar akan fesyen, begitu memberi impak dalam dunia fesyen. Semakin banyak jenis dan gaya tudung yang ada di pasaran sekarang..

Selain itu tudung sangat sesuai untuk dipakai pada bila-bila masa sahaja. Tidak kira sama ada untuk majlis seperti kenduri kahwin, majlis formal malah sesuai juga untuk dipakai ke pejabat. Pada masa yang sama, tudung sangat versatile dan boleh dipakai untuk dipadankan dengan top atau bottom yang sesuai asalkan aurat anda ditutup sempurna.

Padankan tudung anda dengan Muslimah dress seperti baju kurung moden atau blouse longgar serta skirt labuh agar nampak lebih santai namun elegan. Jika anda sedang mencari tudung yang sesuai untuk koleksi anda di rumah, dapatkan tudung terbaru wanita secara online di ZALORA. Banyak butik fesyen Muslimah online di luar sana yang menawarkan pelbagai koleksi tudung terbaru untuk hijabista.

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/

https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/
Jom layari https://www.zalora.com.my/women/pakaian-tradisional/hijab/ untuk dapatkan tudung pilihan anda..

16 comments:

  1. saya nih hantu tudung.. pantang tgk tudung msti nak beli. hahaha

    ReplyDelete
  2. wow ni job dgn zalora ker sha..cantik2 tuudngnya

    ReplyDelete
  3. tk pernh lg shopping di zalora...menarik juga coraknya tp lebih suka bli yg bole belek2 kainnya sbb kdg2 bila tgk gmbr cantik tp bila dpt kainnye tk brp sesuai cthnya mcm licin or susah nk dibentuk

    ReplyDelete
  4. Yang UMMA tu nampak menarik...

    ReplyDelete
  5. Jarang dah beli kat zalora ni. Tunggu raya baru singgah balik zalora. Carik baju rayam.hihi

    ReplyDelete
  6. cantik tudung dia...harga dia pun cantik jugakk..

    ReplyDelete
  7. geram tudung umma tu dah lama dah

    ReplyDelete
  8. cantik2 nya tudung di Zalora ni..rasa gatal tangan nak order dah ni..hehe

    ReplyDelete
  9. Ada diskaun tu kak. Cantik2x tudung di atas. Hihi. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »