Saturday, December 2, 2017

Kaca Mata Baru

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Setelah sekian lama tidak berganti.. Sha pun tak ingat.. Rasanya ada dalam 3 ke 4 tahun dah Sha pakai kaca mata yang sekarang ini.. Dengan bajet RM150, Sha berjaya buat kaca mata baru.. Masuk je kedai terus cakap dengan uncle tu, budget saya RM150 je.. Jadinya uncle tu pun tunjuklah cermin yang ada dalam budget SHa.. Harga dekat bingkai tu sekali dengan cermin.. Kalau power mata 300 ke atas baru kena tambah sikit duit.. Kali ini dapat layanan yang ohsem dari penjual.. Setelah diperiksa, Sha punya rabun silau tinggi.. Kaca mata Sha yang lama tak ada rabun silau.. Hanya rabun jauh..

Untuk kaca mata baru, uncle tu buatkan sekali rabun silau.. Package yang diberikan memang ohsem.. Hanya RM120 sahaja dengan cermin multi coated..

Sha tempah pada 24.11.2017.. Kaca mata baru siap pada 29.11.2017..
 
Kaca Mata baru bingkai hitam..Rasa pelik pula pakai Kaca Mata ada multicoated ini..

3 comments:

  1. Nice, nnt noleh ootd spec baru.

    ReplyDelete
  2. murah dan cepat ye kak sha. boleh lerr recommend sape sape nk spek baru. untuk area sekitar tu la :)

    ReplyDelete
  3. Simple and nice cermin mata tu kak. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »