Wednesday, December 27, 2017

The Dragon Spell (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sambil-sambil teman anak, jomlah layan sama animasi denfan mereka.. Asyik tengok filem kegemaran je kan.. Sesekali kena layan juga kegemaran anak..
Kisah yang sangat menarik.. Seorang budak yang ingin membantu ayahnya menyelamatkan dunia, perlu mencari bunga "Fire Blossom" untuk mengelakkan dunia dari dimusnahkan naga..Bunga itu boleh mengembalikan roh naga ke dalam kulitnya yang dismpan oleh bapa budak itu.. Budak itu mengembara ke dunia magic dengan ditemani kelawar yang boleh melakukan sihir.. Pengembaraan yang sangat berwarna warni dan menarik.. Imani suka menonton animasi ini.. Seronok melayan soal jawab beliau.. Hehehe..


5 comments:

  1. Kanak kanak memang suka berfantasi

    Memang elok kita lihat bersama apa yang ditonton mereka

    Supaya hubungan kita erat dan kita dapat tapis unsur tak baik dalam cerita

    ReplyDelete
  2. wah best ni kalau lauan dengan anak2

    ReplyDelete
  3. animasi yang sangat colourful. budak2xx mesti kan kak. hihi. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »