Sunday, December 3, 2017

Kingsman : The Golden Circle (2017)

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Sha baru je tengok The Golden Circle ini.. Memang menarik.. Aksi yang ditonjolkan dalam filem kedua ini lebih dasyat.. Tak sangka pula Eggsy masih bercinta dengan puteri yang dia selamatkan itu.. Penjahat pun lebih ekstrem dan ganas.. Guna peluru berpandu je serang orang-orang Kigsman.. Kejutan dalam filem kedua ini pun boleh tahan juga.. 

Sekarang ada dualah.. Kingsman dan Stateman.. Yang gunakan tali untuk berlawan tu memang dasyat.. Dalam bar dan juga dekat hutan.. Tapi pengakhiran dia kejam gila.. Hehehe.. 

Dalam The Golden Circle ini Eggsy ataupun Galahad kena menyelamatkan mereka yang telah terkena virus biru yang dibubuh dalam dadah.. Presiden nak kan mereka semua ini mati.. Tak payah nak susah-susah perangi pengambil dadah.. Tapi nyawa setiap manusiakan bernilai.. Maka bermulalah misi Eggsy bersama Merlin.. Hero mesti menang walaupun kalah teruk pada permulaannya..

2 comments:

  1. Tak tengok lg movie ni....tp byk review bg rating best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. review yang diberikan memang menepati cerita ini.. Sha suka..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »