Wednesday, December 27, 2017

Apa Jadi Dengan Sekolah Kita? oleh Sharina Elisa

Assalamualaikum..
Hye semua..


Novel ini novel remaja.. Tapi masih seronok dibaca.. Kisah remaja yang belajar di sekolah genius.. Kemudian datangnya makhluk asing yang cuba mengganggu dan membuat kacau di sekolah namun berjaya dihalang oleh 3 pelajar.. Semangat setiakawan dan juga cinta pada sekolah membantu mereka menangkap makhluk asing tu.. Semua selamat..

Sha baca dalam masa sejam je.. Sebab teruja nak tahu apa yang berlaku.. Dari satu page ke satu page.. Memang tak sedar.. Tahu tahu je dah tamat.. Mengujakan membaca kisah 3 remaja menyiasat dan mencari punca masalah..

Sha baca dan selesai pada 25.12.2017..

Koleksi Sha

Diterbitkan oleh Gempakstarz

9 comments:

  1. dulu suka baca novel mcm nih. kdg best jugak sbb xberat sgt.

    jemput join giveaway sy k :)

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  2. Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)

    http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

    ReplyDelete
  3. eh muka depan macam komik pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. Waww lama xbaca novel macam ni. Dulu zaman sekolah kalau baca novel mesti kena ada snek dekat sebelah. Hihii feeling habis :p

    ReplyDelete
  5. Nipis je ye sha? Ana dulu suka juga baca novel ni. Light je jln cerita dia.

    ReplyDelete
  6. novel macam nih lah yang aku suka baca...memang best lah dan tak membosankan jalan cerita dia..

    ReplyDelete
  7. dah lama x baca buku mcm ni..anak2 mv kalau nampak cnfrm layan buku ni

    ReplyDelete
  8. ni novel grafik ke kak. GV suka baca novel cmnie sebab ala2x baca anime pun ada. huhu.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Sha <3
    -sharina elisa-

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »