Friday, May 17, 2019

Cempaka Melati oleh Zahida Zarkasi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang terbaiklah olahan penulis ini.. Dari awal membaca Sha dihdangkan dengan misteri sama ada Melati tu boleh nampak hantu atau tak.. Berterusanlah penulis menghidangkan misteri hidup si Melati ini.. Dari opah, mak ayah Melati hinggalah lelaki bernama Zhariff yang mendekati Melati.. Memang sekali hadaplah novel ini.. Tak terasa, tau-tau dah habis.. Memang sangat mengujakan.. Kerana cinta memang manusia boleh mengambil keputusan luar jangka..

Sha baca dan selesai pada 16.05.2019..

Koleksi Sha.
Published April 2018 by PROLOG MEDIA..

7 comments:

  1. Melati ada sixth sense ke. Hehe

    ReplyDelete
  2. Semua yang datang dalam hidup melati ada misteri fuhhhh

    ReplyDelete
  3. ada dalam koleksi tapi belum baca lg, kena prepare mental sikit untuk baca cerita seram ni..hehe

    ReplyDelete
  4. ni anak bekas yb fuad zarkasi ke?😊😊

    ReplyDelete
  5. Suka cerita-cerita begini. Buat kita saspens, keliru, tertanya-tanya.

    ReplyDelete
  6. Waa Kalau x berhenti ngadap kompem best ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »