Tuesday, May 7, 2019

Farm Fresh: Susu Soya Segar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Air apa berbuka nanti?? Apa kata cuba Air soya dari Farm Fresh ini.. Sedap sebab tak manis.. Campur cincau memang terbaiklah.. Hehehe.. Sila jangan meleleh air liur ye.. Sha tunjuk kotak je.. Idea ini untuk buat berbuka..


11 comments:

  1. Baru tau farm fresh pun ada air soya.

    ReplyDelete
  2. wahh...teruk berbunyi perut..kriukkkkk

    ReplyDelete
  3. Nak cepat elok je cari air macam ni kan Sha. Terus sumbat dlm esbok.
    So far anak anak jerlah yg nak aisnya.... selalunya beli je air mangga kat bazar Ramadhan

    ReplyDelete
  4. ok la nnt esok g beli brg sy bli tu pn kalu ada laa

    ReplyDelete
  5. Sedap ni. Lama tak minum susu farmfresh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »