Tuesday, May 7, 2019

Yang Tertulis Kelmarin oleh Tina Derika

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jalan cerita dia menarik tapi Sha tak pasti kenapa Sha tak berapa nak klik.. Jenuh juga Sha nak menghabiskan novel ini.. Sebab dah bacakan.. Gigih jugalah habiskan..

Kisah Hana yang hilang ingatan akibat kemalangan dan berkawan dengan Harraz yang melanggar dan merawat beliau.. Muncul pula Rizal yang gila mengatakan Hana tu bekas tunang dia.. Keluarga Hana dan Harraz yang menyimpan rahsia.. Rizal yang cuba mendekat walau dah ada isteri.. Geram pula Sha tengok kan perangai lelaki macam Rizal tu.. Dah tinggalkan dan sakitkan, datang balik menjilat ludah.. Walhal dah ada isteri tapi masih merindu kekasih lama.. Yang sebenarnya rasa bersalah tu yang mengganggu jiwa tapi tak sedar diri..

Sha baca pada 05.05.2019 dan

Koleksi peribadi Sha..
Dah dijadikan hadiah untuk aktiviti pertukaran buku..
Published September 2017 by Penulisan2u

8 comments:

  1. Haah la geram la lelaki mcm tu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. since nama pun novel mestilah igt blk walau apa cara sekali pun. kalu mati o x igt blk, nnt penulis kena kecam dgn pembaca hahaha

      Delete
  3. pernah pinjam ebook tapi baru baca beberapa bab tak boleh masuklah dengan novel ni terus skip..hehe

    ReplyDelete
  4. Ada aje idea penulis novel ni ye nak buat cerita

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »