Sunday, May 26, 2019

Shopping di Shopee #4

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ada rezeki lebih sikit untuk dibelanjakan pada diri, maka ke Shopee lah kita.. Kebetulan ada sale raya kan.. Terjumpalah 2 blouse dibawah ini.. Tak ukur pun.. Beli dengan yakin je.. hahaha.. Murah dan dapat penghantaran percuma.. Jimatlah kan.. Beli pada 23.05.2019 dan 24.05.2019 dah sampai baju-bajunya.. 

Baju ini okay, ngam pada badan cuma jarang.. kena pakai innerlah kat dalam..

Yang ini okay.. Tebal dan selesa.. Ada zip dekat tangan, labuh dan ada poket dekat kiri kanan baju.. Nak padankan dengan kain pelekat sebenarnya.. Tapi tak tahulah ngam ke tak..

Basuh dulu.. Nanti dah ber OOTD, Sha tempek gambar ye..

14 comments:

  1. kita pun nak yang mur mur sha . kena ukur di badan sendiri heheh.. lawa dah tu

    ReplyDelete
  2. Iklan Shopee asyik keluar je tapi saya tak membeli pun😂. Saya kurang minat sangat beli baju online sebab tak boleh try sebelum beli. Biasanya beli buku je online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus Jannah.. jangan terpedaya dengan iklan mereka.. 😂😂

      Delete
  3. Wow mmg cantik pakai dgn skirt dahmcm kiting moden dah

    ReplyDelete
  4. tak bestnya kena pakai inner, sejenis yang cepat rimas tapi warna dia cantik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab warna tu yang beli.. Akak pun tak sangka jarang.. 😂😂

      Delete
  5. CCL pun suka shopping di shopee. Murah2.

    ReplyDelete
  6. lama betul x shopping kt shopee ni... sbb xtau nk beli apa hahaha boleh x mcm tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »