Saturday, May 18, 2019

2019 Reading Challenge - Half Success

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bulan ini memang pulun membaca je.. Tak nak layan sangat perasaan.. Saja sibukkan diri dengan bermacam-macam perkara.. Cuba bermasyarakat dan macam-macamlah.. Malam bila dah penat memang awallah tidur.. Tak ada dah nak layan-layan perasaan sangat.. Tapi biasalah perempuankan.. tengah mandi pun boleh sedih dan menangis.. hehehe.. Sedar tak sedar dah separuh target bacaan berjaya diselesaikan.. Semuanya sebab layan komik bersiri Helios Eclipse.. Memang lagi cepatlah target tercapai..

Dah 116 buah buku dari 230 buah buku..

21 comments:

  1. Wah, caiyok2 ... Tp kenapa dgn perasaan Sha? ada apa2 yg berlaku?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tlg jwb kan... sha baru kehilangan ayahanda tersyg...Alfatihah

      Delete
  2. ray x pernah berjaya hahaha

    ReplyDelete
  3. sebab tu stop membaca novel effect emosi hahahha

    ReplyDelete
  4. Bulan ni sempat baca bloh je....selebihnya memang busy...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca blog pun dikira membaca juga sis.. ☺️

      Delete
  5. memahami sangat bab menangis time mandi tu hihi tahniah kaksha, sikit lagi tu nak sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menangis sambil mandi tu antara yang melegakan.. tambah kalau duduk bawah pancuran..
      Hehehe.. separuh je lagi..

      Delete
  6. separuh sudah..lagi separuh, go go..bilik bacaan dah best, In shaa Allah, tercapai hasrat..

    ReplyDelete
  7. Kagum. Itu je yang boleh cakap 😊

    ReplyDelete
  8. Wah hebat Sha.. belum stgh tahun lagi no mesti Boleh setel awal

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »