Sunday, May 5, 2019

Koleksi Buku Mei 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila perasaan gundah gulana, kedai bukulah tempat Sha melepaskan tekanan.. Bila dah masuk kedai buku dalam keadaan hati kacau bilau, memang tajuk-tajuk yang diambil pun luarbiasa lah sikit.. Sha beli 9 buah buku.. Kebetulan Popular tengah buat sale 20% diskaun untuk kebanyakkan buku.. Memang berbaloi sangat-sangatlah kan.. Jimat RM33.80 untuk 9 buah buku ini.. Jom tengok buku apa yang Sha beli..

Semua ini RM155.20

Dua buah komik Doraemon
Koleksi Dinosour
Koleksi Robot Serba Boleh

Buku motivasi
Hiatus oleh Budak Tomato
Ngeteh Di Kubur Ayah oleh Hamka Kereta Mayat (buku ini dekat dengan Sha..)
Komik Mimpi Bintangku 2: Mimpi Ngeri oleh Abeben

Buku seram dan thriller
Igau: "ia ada bersama malam"  oleh Azani Quasha,  Fatinilam Sari Ahmad, Arisa Eriza 
Projek Seram Grab oleh Fitri Hussin,  Arifful Baqi, Hasrudi Jawawi
Ari oleh Mahizan Husain
Kontra Yang Menyatukan oleh Maya Iris

14 comments:

  1. Hai.. boleh pula terdelete komen kawan-kawan.. Huhuhu.. Sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam mana boleh terdelete pula, Kak Sha?😅

      Delete
    2. mamai.. bangun tidur nak tekan publish, tertekan delete.. huhuhu

      Delete
  2. sha, dia x de kasi sarung kusyen doraemon ke kalu bli lebih?

    ReplyDelete
  3. Novel thriller & seram tu nampak menariklah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. akak pun tak sabar nak baca yang tu..

      Delete
  4. banyaknya buku yang dibeli tu. ngeteh dikubur ayah tu nampak menarik bukunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. buku tu lama dah sha aim.. mujurlah dalam kecelaruan masih mampu memilih buku yang menjadi idaman hati.. hehehe

      Delete
  5. alaaaa Grab pun dah ada cerita hantu ke alaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. macam-macam dha tema Prokel Seram ini..

      Delete
  6. biar betul 9 buah 3+ oh my god ..nak kena pegi usya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. bukan harga 9 buku tu 3+ tapi pembelian 9 buku tu, Sha jimat 3+..
      Harga untuk 9 buah buku tu RM155.20 MV..

      Delete
  7. terbaek.. banyak. kalau ejulz satu buku pun belum pasti dpt habis sebulan. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »