Friday, May 24, 2019

Kurma MSU

Assalamualaikum..
Hye semua...

Alhamdulillah.. Setiap tahun tak pernah lagi tak dapat Kurma dari MSU ini.. Tahun ini dapat awal.. Hari Selasa hari tu kawan dari MSU hantar.. Semalam dah tolong agih-agihkan dekat ketua-ketua jabatan dan rakan-rakan pejabat.. 


9 comments:

  1. Waaaa memang bagus...kalau anak Sis masih belajar sebelum ni pun ada dapat juga..ni baru habis degree, nnti smabung lagi di MSU untuk master dia ...

    ReplyDelete
  2. akak br je dpt kurma juga..slau dpt awal ramadhan...kurma sedap dr yayasan albukhary tiap2 thn dpt

    ReplyDelete
  3. Packaging dia cantik lah hehe

    ReplyDelete
  4. Bulan puasa ni banyaklah kurma keluar

    ReplyDelete
  5. cantik la pulak letak dalam kotak cam tu .. nak makan pun sayang hii

    ReplyDelete
  6. ada beza ke kurma dgn warna kotak?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »