Friday, September 10, 2021

Wall's Cornetto Love Rose Peach Flavoured

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila last korang beli jiwa bagi bunga dan ice cream pada diri sendiri??  Ni dia.. 2 dalam 1 daripada Wall’s Malaysia Cornetto Love Rose... Bunga dapat, Aiskrim pun dapat.. Harga tak adalah jimat sangat.. hehehe.. 2 dalam 1 kan.. Mahallah sikit ye tak.. kikiki.. Tapi berbaloilah pada Sha.. Seriusly masa Sha beli aiskrim ini Sha tak sangka pula dia berbentuk bunga ros.. Bila buka memang sangat-sangat mengejutkan.. Tak percaya?? Moh scroll ke bawah.. Tengok gambar yang Sha kongsikan ini..

RM3.50

Sebiji bentuk bunga ros kan.. Memang ohsem tau..

Ini ais krim berperisa susu peach dengan kon coklat yang sedap dan mengancam.. Aiskrim dia warna pink dibahagian bunga, lepas tu belah dalam ada aiskrim berwarna putih..

Ini adalah keratan rentas.. hehehe.. Pink, putih, lepas tu kon coklat dan ada sos coklat di bahagian tengah..

16 comments:

  1. wow cantik sangat nak makan ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Cun betul bentuk kelopak ros tu. Rare sangat aiskrim macam ni.

    ReplyDelete
  3. Menarik warna dan perisanya. Boleh cuba cari aiskrim ni nanti.

    ReplyDelete
  4. O M G!! harus beli jiwa sendiri ni.. letak banyak2 dlm peti, stress je makan ni. Haha #pengubatmother

    ReplyDelete
  5. wahh cantiknya aiskrim ni! boleh beli utk adiahkan kat diri sndiri..
    sayangi diri kita.. hihi

    ReplyDelete
  6. xpernah beli. Tapi lepas nampak gambar ni terasa nak beli HAHAH

    ReplyDelete
  7. Kenapa cantik sangat ! Sayangnya nak makan..

    ReplyDelete
  8. Cantiknya. Sayang nak makan. Patutla harga up sikit berbanding cornetto biasa

    ReplyDelete
  9. menarik betul rupa paras dia tang atas tu. Macam bunga rose. Layer pun best best tu sekali dengan syrup tengah²

    ReplyDelete
  10. Comelnya rose tu! Geram tengok rasa nak pergi cari sekarang jugak hahaha

    ReplyDelete
  11. Cantiknya aiskrim rupa bunga ros! Sayang nak makan.

    ReplyDelete
  12. Cantikkknya rose hahaha kalau dah tak beku tu mahu penyek aje kelopak tu kikiki

    ReplyDelete
  13. setiap kali post kak sha pasal aiskrim ni muncul, setiap kali tu jugak lah jatuh cinta dengan bunga ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »