Sunday, September 5, 2021

Farm Fresh Ibu Santan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ada yang dah cuba santan kotak keluaran Farm Fresh ini?? Sha baru je cuba kelmarin.. Buat masak lemak labu, okaylah.. Sama je macam santan kotak yang lain cuma tak adalah pekat macam santan jenama Kara.. Tekstur dia lebih kurang santan kotak Ayam Brand.. Tak terlalu pekat.. Untuk sekotak santan ini Sha boleh buat dua masakan.. 

Cumanya susah nak jumpa di pasaran.. Ini pun Sha beli di pusat jualan produk Farm Fresh.. Saja je nak cuba.. Sha beli sekotak je.. Kalau mudah untuk dibeli, okay je nak guna.. Cumanya susah sikit nak jumpa di pasaraya.. Secara atas talian, banyak juga tapi harganya agak tak logiklah.. hehehe.. Tak berbaloi.. Kecuali memang nak beli banyak buat stok..

RM3.50 sekotak

10 comments:

  1. Wah farm fresh semakin mau. Keluarkan santan pulak ye sekarang :O

    ReplyDelete
  2. Wahh farm fresh pun dah ada santan. Dah ada macam macam rangkaian produk farm fresh. Nanti nak cuba jugaklah cari.

    ReplyDelete
  3. Tak sangka Farm Fresh ada santan keluaran sendiri. Ingatkan mereka jual produk minuman je.

    ReplyDelete
  4. Siap santan lagi ye farm fresh punya produk. Perghh. Tpi kena beli online lah ye.

    ReplyDelete
  5. mungkin kalau sambutan baik baru jual dengan lebih meluas kot

    ReplyDelete
  6. Belum cuba santan kotak yang ini.

    ReplyDelete
  7. hebatla farm fresh ni..
    baru tau santan pon hade! blh beli yg ni jela.. hihi

    ReplyDelete
  8. Tak pernah nampak bayang pun lagi.

    ReplyDelete
  9. belum cuba sebab dah lama ammi tak masuk pasaraya..selalu encik suami akan beli ayam brand je.

    ReplyDelete
  10. wahhhh makin berkembang ye jenama ni. Nanti nak try lah kalau jumpa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »