Wednesday, September 15, 2021

Wall's Cornetto Brown Sugar Bubble Cheese

Assalamualaikum..
Hye semua..

Singgah 7E nak beli coklat kesukaan, terjeling pula peti aiskrim.. Maka terbelilah aiskrim ini.. hahaha.. Sekali rasa dia tak boleh masuk dengan tekak.. Mujurlah ada encik suami tolong habiskan.. hahaha.. Kalau tak memang gagahkan jugalah habiskan..

RM3.70


Bahagian atas yang warna putih tu sedap.. Bahagian tengah tu aiskrim perisa teh gula perang dan rasa dia memang tak kena dengan tekak Sha.. Maka Sha makan bahagian putih tu dan juga bahagian bawah yang ada coklat.. Bahagian tengah dia encik suami yang tolong habiskan.. hehehe..

Bahagian atas tu ada biskut cheese.. Sedap..

12 comments:

  1. macam-macam perisa sekarang ni..
    jarang beli aiskrim sbb ntahlah anak-anak pun mcm takde meminta sangat. eloklah tu...jimat duit ammi

    ReplyDelete
  2. Ada bebola tidak?
    Tengok macam hendak cuba.

    ReplyDelete
  3. wow cornetto bubble cheese pula. tadi jumpa cornetto rose hehe. perisa ni pun nampak menarik

    ReplyDelete
  4. Kalau cheese macam sedap. .. Tapi perisa teh gula perang tu macam tak kena dengan tekak pula.

    ReplyDelete
  5. wow... sedapnya duk pantang ni tgk semua sedap, sabar je la.. hehe

    ReplyDelete
  6. Ada ternampak aiskrim ni kat IG. Rasa nak cuba nanti sebab saya suka brown sugar dan cheese.

    ReplyDelete
  7. Wah boleh beli ni..tertarik ni.

    ReplyDelete
  8. Biasa aiskrim ..shida jrg amik yg flavor vanila..ape saja krim yg ade bwane putih..mmg xleh masuk tekak ^_^

    ReplyDelete
  9. Teh gula perang? Mesti rasa macam aiskrim ChaTime yang pernah viral dulu. Ok surrender awal-awal. Nak makan yang rose tu.

    ReplyDelete
  10. Kalau makan aiskrim ni, paling best bahagian hujung kon. Mesti ada coklat. 😄

    ReplyDelete
  11. Dah agak dah kalau cheese ni ice cream sedap. Tapi combination dngn brown sugar tu.... tak tahu lah hehe

    ReplyDelete
  12. tak berapa gemar sangat cheese jadi minuman ni haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »