Wednesday, September 1, 2021

Nescafe Gold Blend: Alta Rica

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masih lagi dengan Nescafe Gold Blend.. Kali ini Sha cuba Alta Rica.. Kopi ini keras bukan sahaja dari segi rasa tapi juga bau.. Memang boleh jadi kawan baik Nescafe Kopi Kedah.. kikiki.. bila Sha bancuh secawan, bau dia yang keras mengharumkan ruang dapur.. Rasa dia juga sangat berani dan keras.. Memang sejujurnya yang ini lebih pekat dan sesuai diminum di waktu pagi untuk menyegarkan diri.. Kalau anda seorang yang berani dan sukakan cabaran, Sha cadangkan untuk cuba yang ini.. hehehe..

Sesuai sangat dengan tag line dia Bold & Intense..

9 comments:

  1. Packaging dia memang nice. dr rasa taknak beli. terus nak beli hehe. maybe boleh cuba nanti :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2021/08/comic-review-young-aisyah-hari-kantin.html

    ReplyDelete
  2. Saya curious kaksha ada berapa banyak flavour atau variasi kopi dirumah haha banyakkkkkknyaaa

    ReplyDelete
  3. Macam macam pilihan gold blend ni ye..
    Kalau keras sangat naniey memang tak boleh bau. Confirm pening

    ReplyDelete
  4. Keras sangat tak berani la kang jantung dup dap pulak. Thanks share Sha

    ReplyDelete
  5. cantik botol siri nescafe gold ni.. suka tgk

    ReplyDelete
  6. yg bse sy minum nescaffe gold je..
    ni kalo rs keras mmg xberani sy nk try.. hihi

    ReplyDelete
  7. minum ms sarapan ni👍kalau sy minum ptg nnt mlm jd burung hantu😆

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »