Shoplinks.Asia

Thursday, January 21, 2016

Chicken Kuk-Doo-Koo – Bajrangi Bhaijaan

Assalamualaikum...
Baru-baru ini sha ada terjumpa pasal Filem Bajrangi Bhaijaan lakonan Salman Khan dan Karisma Kapoor Kareena Kapoor ini.. Apa yang menarik adalah mengenai cerita yang dipaparkan..
Bagaimana seorang lelaki India membantu kanak-kanak Pakistan yang memakai nama Shahida dalam filem ini untuk pulang semula ke Pakistan.. Nama budak tu sama ngn nama kita.. (Sila jangan muntah ye... wakakaka) Umum sedia maklumkan Pakistan dan India pernah berperang...
So banyaklah dugaan yang terpaksa mereka lalui sebelum budak Shahida ini berjaya balik ke Pakistan semula..Tapi Sha belum berjaya tengok lagi filem ini ye.. Masih mencari..

Lagu yang ada dalam filem ini pun not bad lah..
Yang paling best adalah lagu dibawah ini...
Cam unik lak bila buat lagu pasal ayam..

video

Chicken Kuk-Doo-Koo – Bajrangi Bhaijaan
(Bhook lagi, bhook lagi
Zoron ki bhook lagi
Murge ki baang humein
Koyal ki kukk lagi)
Chowk chandani
Chaudhary dhaba
Raat din yahaan shor sharaba..(2x)
Aadha hai nonveg
Aur veg hai aadha
Spasht kijiye kya hai iraada
Chahiye naan ya roti
Chahiye raan ya boti
Mangalo ram kasam kasht ho jaaye
Thodi biryani bukhari
Thodi phir nalli nihari
Le aao aaj dharam bhrasht ho jaaye
De kitchen se awaaz chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku
Yehi kehta hai aaj chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku..(2x)
Pet mein thesh lagi
Chuhon ki race lagi
Gala sukhe kuve ka pump hua
Bhud bhud ghud ghud bholta har ang hua
Haye re tan mein hai bhukanp huwa
Ho til ka taad huwa
Raai ka pahaad huwa
Udda chehre ka bhi rang huwa
Bhud bhud ghud ghud bholta har ang hua
Haye re tan mein hai bhukanp huwa
Laao kofta laao korma
Laao shorba laao shorma
Saare upvaas bhale nasht ho jaaye
Thodi biryani bukhari
Thodi phir nalli nihari
Le aao aaj dharam bhrasht ho jaaye
De kitchen se awaaz chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku
Yehi kehta hai aaj chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku..(2x)
Hai khaao pio mast raho
Raho almast raho
Kal ka sochna yeh ant karo
Karo to karo kuch aaj ka prabandh karo
Nahi to chup raho munh band karo
Chammach thaali baje
Katori khali baje
Kuchh parosna aarambh karo
Karo to karo kuch aaj ka prabandh karo
Nahi to chup raho munh band karo
Zara tangdi zara tikka
Zara meetha zara teekha
Sabhi ek plate mein adjust ho jaaye
Thodi biryani bukhari
Thodi phir nalli nihaari
Le aao aaj dharam bhrasht ho jaaye
De kitchen se awaaz chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku
Yehi kehta hai aaj chicken kukduku
Teri bhook ka ilaaj chicken kukduku..(2x)

Lyric Ini Ambil dekat sini : Hindi Lyric

7 comments:

  1. memang best layan lagu ni ... rasa nak makan ayam je skrg ni hahaha

    ReplyDelete
  2. sekali nama sama daaa....hhehehehehe
    saya dengar2 kaba citer ni lagi best dari diwalee

    ReplyDelete
  3. kareena not karisma. org lain tu

    ReplyDelete
  4. baru layan semalam dekat youtube pon ada cari yg indon subtitle..memang bila tau budak tu nama Shahida teringat kat Sha..memang best cerita ni..lawak ada sedih pon ada..tp byk terpesong sket laa sbb duk puja agama hindu & islam pon macam syiah..tapi jalan cerita memang menarik..1st time suka salman khan sebab dia takda tayang body..

    ReplyDelete
  5. Salam. Hi, saya tag sis dalam GA ni ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI