Shoplinks.Asia

Wednesday, January 20, 2016

Tebus Point WOOP #8

Assalamualaikum...
Tebus point WOOP lagi...
Kali ini rewards yang ditawarkan memang ohsem sangat...
Tunggu apa lagi... Jomlah daftar di WOOP.

Limited Edition Toolkits dari Castrol MAGNATEC...
Toolkit yang sangat comel..

Sha memang camnie.. Ada point jer, mulalah nak tebus rewards..
ini pun sebenarnya berbelah bagi nak tebus yang mana...
ada satu lagi rewards yang ohsem iaitu Horlicks Exclusive Combo (Includes 1 box of Nanoblocks, 1 Horlicks tumbler and 1 Horlicks lunch box.. Points yang diperlukan 1200 jer..

Xpe.. kalau ada rezeki kita tebus yang nie pula.. hehehe..

Tebus pada 16.12.2015

 Rewards sampai pada
Ce tengok gambar dibawah.. memang ohsemkan..

 Dalam kotak..

 Setelah dikeluarkan dari kotak..

 Bahagian dalam.. sesuai untuk kaum hawa letakkan dalam kereta..
Tools serba guna nie..

4 comments:

  1. kak.. nak Tanya pernah tak bila nk upload pics utk big mission tp failed? dah banyak kali sy cuba..sebelum ni x pernah lak jadik..

    ReplyDelete
  2. Pernah Loviey_Fiey.. Akak email WOOP dan bagi tahu masalah tu.. Dalam seminggu ke dua minggu camtu baru boleh upload balik gambar.. Trylah email diorang..

    ReplyDelete
  3. da email. tpi ticket tu da 6 hari still x ada feedback.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Loviey _Fiey memang lamabat dia reply.. Kena sabar menunggu dan selalu check email..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI