Shoplinks.Asia

Friday, January 15, 2016

DirectD Gadget Mega Store

Assalamualaikum..
#throwback entry...

Sabtu 09.01.2016, sha berpeluang ke DirectD Gadget Mega Store..
Pergh!!! Memang ohsem dan besar..
Macam-macam jenis phone ada kat sini..
dengan eksesori yang pelbagai..
Hargapun murah dan sangat berpatutan..

Mujur sebelum ke sini Sha dah survey dulu di website DirectD Gadget Mega Store..
Handphone apa yang Sha nak dan perlukan..
So datang sini, pergi ke tempat pameran telefon, try dan usha je..
Kemudian terus pergi kaunter servis tanya ada stock atau x.
Kalau ada stock handphone yang kita nak, baru boleh naik tingkat satu..

Dekat tingkat satu ini, kita just maklumkan handphone apa yang kita nak..
Nanti dia akan ambil handphone dan bagi offer yang best..
Offer best nie biasanya screen protector (Glass) + Casing + power bank..
Campur semua dapatlah best price..
Kira memang berbaloi dan murah lagilah beli disini dari beli di kedai-kedai biasa..
Pada Sha lah.. Orang lain Sha xtau..

 Kelebihan bila kita ke DirectD untuk membeli Handphone dan aksesori.
Directd Gadget Mega Store key features:-

# Huge space - 18,000 square feets - The largest in Malaysia.
# New Pre-Owned corner - more than 200 used sets available! *NEW!!
# Ample parking space
# Live display of more than 180 smartphones and tablets! With new models added!!
# More than 300 gadgets for sales.
# More than 1000 varieties of accessories for you to choose from.
# Service counter with seating space.
# All your telco needs - bill payment, package and bundling subscription, prepaid, change of plan and many more. From top telco providers in Malaysia - YES, Maxis, DiGi and U-Mobile.
# Installment facility for both credit card and non credit card holder(fast approval)
# Free Wi-Fi.

 Ruangan pameran Handphone untuk dicuba.

 Kaunter pertanyaan dan juga mengetahui handphone yang ingin kita beli tu masih ada stock atau tidak.

Tingkat 1, tempat kita membeli handphone dan aksesori..
Kita kena berbaris dan mengikut giliran untuk dilayan.

Kredit gambar : Mr. Google.. (Lupa nak snap gambar tempat nie.. Hehehe..)
Pesanan dan tips dari Sha..
Sekiranya x nak terkeliru ataupun confuse untuk membeli handphone apa,
lebih elok search dulu di website Directd Gadget Mega Store.
Bila dah sampai sini, boleh test dulu handphone tu sebelum membeli.
Seeloknya datang awallah supaya tidak rimas dengan ramainya orang..

3 comments:

  1. cantekkkkk....
    terima kasih atas perkongsian (^_^)

    ReplyDelete
  2. style baru ni.. order dulu kat level lain.. selalu pi kedai tu, try2 baru beli.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI