Shoplinks.Asia

Saturday, January 23, 2016

Wanted Coffee di Jalan Padang Tembak, Lumut Perak.

Assalamualaikum...
Jom jalan-jalan cari coffee..
Kali ini Sha nak bawa kengkawan jauh sikit..
nun di Lumut..

Wanted Coffee yang sangat ohsem dan marvelous..
Adik sha yang bagi tahu dekat area sini memang ada Coffee gemuk yang sangat best..
Sha macam biasa akan order Mocha..
Pergh!!! Rasa dia memang ohsem dan lazat..

Sekali cuba pasti nak lagi..

Bisnes hour : 11:30 - 6:30ptg
Lokasi : Jalan Padang Tembak, Lumut Perak.


 Senarai coffee dan harga..

Gerai tepi jalan je.. Ohsem..
 
 Latte.. Memang best.. mengancam..

4 comments:

  1. wahh pandai dya buat promosi.. dlm kampung je ye..

    ReplyDelete
  2. lokasi kat mana ni? bleh share tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lokasi nie jalan nak ke Teluk Batik, Lumut, Perak.. Betul2 tepi jalan..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI