Goosebumps - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, January 22, 2016

Goosebumps

Assalamualaikum..
Sha baru je menonton Filem Goosebumps ini.. Memang ohsem.. 
Seriously, kita nie lagi orang kata jangan lagi syok kita nak buatkan..
Memang best bila menonton filem ini..
Sha peminat setia karya-karya R.L. Stine ini masa zaman sekolah..
Minat Bahasa Inggeris kerana novel-novel beliau nie..

Bila dapat menonton filem Goosebumps ini memang rasa ohsem sangat..
Pada sha cerita ini memang best..
Aksinya.. ketakutannya...
Hubungan sesama kawan dan keluarga..
Usaha untuk menangkap semula makhluk-makhluk fantasi..
Memang bestlah.. Trylah tengok..

Macam tengok citer kartun dan cite real dalam masa yang sama..


2 comments:

  1. best kan cita ni..
    MG nak sgt tgk goosbump ni..
    nk g tgk wyg tp tkde yg free nak teman plak..hehe




    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    ReplyDelete
  2. aisy ade koleksi buku goosebumps. memang best... nak kene tengok movie dia ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..