Shoplinks.Asia

Wednesday, September 28, 2016

#MYCYBERSALE di Karangkraf Mall

Assalamualaikum..
Hye semua..

Haritu dekat Karangkraf Mall ada buat #MYCYBERSALE..
Dari 26 September 2016 hingga 30 September 2016..
Harga buku dah memang ada diskaun..
Bila masukkan kod MyCyberSale2016 dapat lagi diskaun..
Memang ohsem lah..

Untuk order kali ini, Sha try postage Aramex lak..
Selalu guna Pos Laju.. ataupun Sha beli time #SalaryWeek free postage..
Tapi sebab ada #MYCYBERSALE so tak ada lah free postage..
Tapi.. Tapi.. Buku akan di proses hari yang sama kita order..
Tu yang sangat best #MYCYBERSALE nie..
Alhamdulillah, buku sampai dalam keadaan elok..

#MYCYBERSALE
26 September 2016 - 30 September 2016

 
Ini adalah buku-buku yang Sha berjaya rembat..
5 buah novel idaman hati..
 Order nie Sha buat pada 26 September 2016.

Owh ya.. Petang (26.09.2016) lebih kurang jam 3.20pm, Sha dapat call dari Wani (Karangkraf) memaklumkan Sha buku Pudina Cinta tiada dalam stok.. Tiga minggu lagi baru ada stok.. Wargh!! Sedih.. Tapi.. Tapi.. Wani kata dia akan pos dulu buku yang empat tu.. Cuma Pudina Cinta je lambat sikit.. Alhamdulillah.. Ingatkan kena tunggu lama.. Baru cadang nak replace je dengan tajuk lain..
 Nasib baiklah Karangkraf boleh pos dulu buku yang lain tu.. Bestlah service mereka.. Owh ya, tiada penambahan kos pos ye.. Kos pos masih sama seperti Sha membeli kelima-lima buah buku tu..

 
Yeah!! Novel dah sampai.. (27.09.2016)
Kejap Ada Kejap Tak Ada oleh Ebriza Aminnudin

9 comments:

  1. Pembantu dari neraka tu macam best! Hehe.
    Genre novel macam tu Sha suka gila kumpul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best pun Shahira.. Try lah beli masa tengah sale nie..

      Delete
  2. Replies
    1. Jom Radhia jom..
      mana tau ada buku yang berkenan di hati..

      Delete
  3. aida baru jap td sempat masuk web tu.
    dari blog kawan2 jugak dpt tau.
    tak beli pe lagi pun. ptg sikit la baru tgk tgk.
    beli utk kak nurin. si ibu ni tak minat baca-baca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Sementara sale nie, bolehlah ber elanja Aida..

      Delete
  4. Replies
    1. Ain.. Memang ohsem.. Serious.. Akak da habis baca da..
      Ain trylah beli..

      Delete
  5. tak sales lagi ke.. baru tau web ni... Ohsem x kejap ada kejap xda tu??

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI