Menghitung Hari #4 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, September 15, 2016

Menghitung Hari #4

Assalamualaikum..
Hye semua..
 
Khamis (08.09.2016)
Khemah dengan pelamin dah pasang..
Temanya kuning, putih dan coklat..
Hati mula sayu mengenangkan ibu yang dah pergi..
Terasa suramnya bila tiada ibu..
 

Khemah dengan meja dah siap pasang hari Khamis (08.09.2016)

Pelamin pukul 8 lebih siap pasang..
Ari Khamis juga..

 

 

 
 Hantaran ini semua adik Sha buat sendiri..

 
Yang ini je Sha tolong.. hehehe..

 
Photo booth ini kami buat sendiri..
Bubuh kain hitam sebagai tirai..
Lepas tu beli kad glitter tu potong bagi jadi ayat..
Untuk memory, adik Sha beli jengga untuk member or saudara mara turunkan signiture dan words of wisdom.. hehehe..

9 comments:

  1. hi shahida...cantik yer deko pelamin tu...sebak plak rasa tetiba sebut mak tak ada...moga semuanya berjalan dengan lancar...amin

    ReplyDelete
  2. Bila baca tajuk post kak shah 'Menghitung hari..' Dengan secara automatic reen pun sambung.. 'Detik demi detik..' eh. Ternyanyi pula.

    ReplyDelete
  3. DIY je kan, dapat jimat kos.
    Tentulah teringat.. saya dulu pon teringat pada arwah mak.
    Terasa tak lengkap tanpa insan yg melahirkan kita.
    But surely, dia pon akan gembira tengok kebahagiaan kita kan?
    ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..