Deadpool 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, September 21, 2016

Deadpool 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cerita yang ohsem..
Tapi tak boleh bagi anak kecil tengok..
Ganas yang melampau..
Lucah yang melampau..
Watak utama dia suka mencarut..
Dan yang bestnya sebab grafik dia ohsem..
Kikikiki..

Sha tengok sensorang cite nie..
Anak2 tengok kartun kat dalam bilik..
Baru aman nak tengok cite pelik2 dan ganas ini..
Cerita ini sebenarnya memang best kalau xde ayat2 mencarut, aksi2 panas dan ganas melampau..
Tapi karekter Deadpool tu sendiri sinis kan..
Kesilapan yang tak dapat diundur..
Terbabit dengan eksperimen haram sehingga jadi makhluk bernama Deadpool..
Seksaan.. Deraan sebagai bahan uji kaji..
Menghasilkan Deadpool yang tak berhenti bercakap dan mencarut..
Apa yang Sha boleh cakap cerita ini memang ohsem grafiknya..
Tu je.. Kikikiki..

 


14 comments:

  1. huhu ritu nak tengok smpai ke harini tak tengok2 :(

    ReplyDelete
  2. Tengok kat wayang cerita ni. Bnyk benor mencarut tapi cerita ni bestlah bagi sy yg suka action movies.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah ngn saya.. Sebab suka aksi, tu yang tengok.. hehehe

      Delete
  3. tak tengok lagi.. tengok poster macam tak kenan.. hek2

    ReplyDelete
  4. memang banyak mencarut.. and adegan 18sx..
    tapi best sebab hero dia kelakar.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan awak kan.. jenuh Bila part yg 18sx tu.. hehehe..

      Delete
    2. Agaknya macam manalah depa tapis masuk panggung?
      Saya nasib baik tengok depan laptop.
      Tak dapat bayangkanlah anak-anak remaja tengok filem ni..

      Delete
  5. nasib tak sempat bawak anak2 menonton wayang nih ari tu.. tu laa sebab banyak yang terlampau tu.. memang tak sesuai untuk kanak2..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..