Shoplinks.Asia

Friday, September 16, 2016

Now You See Me 2 (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baru berkesempatan nak review filem ini..
Tengok lama dah..
Heheheh.. Maaflah ye..

Sambungan yang menarik..
Namun Sha rasa macam akan ada part 3..
Rasa-rasa jelah..

Aksi magic yang ditunjukkan, memang ohsem..
Sha paling suka masa Atlas buat persembahan..
Persembahan air hujan tu..
Pergh!! Ohsem giler wei..
Titisan-titisan air yang mengancam..

Watak jahat yang paling sha tak sangka si harry potter tu..
Daniel Radcliffe.. hahaha.. memang xleh blah tengok muka dia
berjambang-jambang bagai..

Tapi keseluruhan cerita memang best..
Ohsem sangat..



10 comments:

  1. mmg best, tapi agak predictatble la trick dia.. lebih prefer NYSM yg no. 1 punya..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. boleh la.. tapi saya suggest tengok yg 1st dulu.. yg tu lebih best.. sebagai pembuka selera..

      Delete
  3. tak boleh tahan lah tengok si Daniel tu berlakon. ceritalah apa pon.
    kalau dalam scene cemas je, mesti mulut ni automatik dok habaq, "Your wand Harry, your wand!"

    ReplyDelete
  4. mmg best citer ni..buat kita terpegun je tengok..hehe

    ReplyDelete
  5. pun tak tengok lagi yang ni... adeh !

    ReplyDelete
  6. ada tgk sikit scene dia..memang best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI