Wednesday, September 28, 2016

Dia Bukan Arissa oleh Syaida Ilmuna

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga habiskan pembacaan..
Cerita cinta dan triller bergabung..
Dia Bukan Arissa oleh Syaida Ilmuna ini memang best..
Konfliknya berterusan..
Sha suka watak Arlisa yang tak mengalah dan kuat azamnya..
Terus melangkah walau diugut..
Watak yang sangat matang, lembut dan mempesonakan...
Satu kelainan bila membaca Dia Bukan Arissa..
Novel ini agak ringan dan tak banyak konflik..
Namun masih mampu menawan mata Sha untuk terus membaca..

 
Sha baca dan selesai pada 16.09.2016

7 comments:

  1. Wahh baca novel lagik.. ni jeles tahap gaban ni!! hahaha

    ReplyDelete
  2. apa yg aida nak komen?
    tahniah jer la sebab abis baca.
    again aida nak kata, mungkin pernah aida taip kat sini, aida salute org yg suka baca novel. sungguh tabah hingga ke page terakhir.
    aida?
    tak sabar!!!

    ReplyDelete
  3. Alaaaa tak byk konflik tak best nak feeling. Nnti takdak watak nak kena maki. hahaha

    ReplyDelete
  4. ada buku ni kat library tapi belum baca

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »