Shoplinks.Asia

Friday, September 30, 2016

Wanted / The Reality Show - Wanted (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama yang mengisahkan mengenai pencarian seorang ibu yang kehilangan anak..
Siapakah orang yang mengambilnya..
Kenapa anaknya yang diambil..
Demi menyelamatkan anaknya, dia perlu melaksanakan rancangan realiti..
Task atau tugasan disediakan oleh penculik..
Wanita itu perlu melakukannya..
Kalau tak, anak dia akan dicederakan dan dibunuh..
Kuasa dan semangat seorang wanita terserlah ketika anak nya hilang..

Cerita ini memang memberi debaran yang ohsem..
Semakin banyak episod yang kita tengok, semakin banyak persoalan..
Persoalan yang paling ketara antara penculik yang ingin mendedahkan rahsia dan mereka yang tak ingin rahsia didedahkan..
Satu perkara yang sungguh besar yang cuba dibongkar..
Saling berkait rapat antara satu misi dengan misi yang lain..

Yang paling sha tak sangka ialah bila penculik rupanya orang yang sangat dekat dengan mereka..
Cerita yang ohsem..
 

9 comments:

  1. again and again..

    Nak tgk jugekkkkkk!! Kene carik ini cerita sekarang... hahaha

    ReplyDelete
  2. mcm best je drama korea ni.. minat drama jugk ye ?.. samalah kta.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tau..
      Ha a.. Minat drama..
      Yeah!! Sep sikit..

      Delete
  3. saya ada long list cerita nak download kot
    tapi semua pending sebab nak jimat kuota
    haruuuu...

    jeles sungguh la sha dapat tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Jgn jeles gee.. Sha pun lama baru dpt tgk.. Hahaha..

      Delete
  4. Kalau drama dah malas nak tgok sebab Ain min 1 ep je boleh go sehari. hahaha

    ReplyDelete
  5. tengok hartu tapi x tengok episod akhirnya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI