Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Saturday, September 17, 2016

Warcraft 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem yang agak mencabar..
Peperangan antara dua dunia..
Makhluk di bumi dan orc yang datang dari ..
Kerana makhluk @ kuasa jahat Fel..

Cerita ini katanya dari game..
So kalau nak tengok just for fun, oklah..
Tapi still ada kebaikkan yang boleh dijadikan teladan..
Jangan mudah terpengaruh dengan kejahatan..
Jangan membuta tuli ikut ketua yang tak betul..
Gitulah lebih kurang..

Tapi tengok dari ending, memang akan ada sambungan..
Biasalah.. kalau ada sambutan..
Mestilah akan ada yang kedua.. ye dak..

Nak tau Warcraft ini pasal apa boleh klik SINI.

 

Anduin Lothar (Travis Fimmel)
 Watak panglima yang sangat ohsem..

Ben Schnetzer as Khadgar
Watak yang tak kurang hebatnya..

6 comments:

  1. filem ini ne mmng best la..graffik pon sempoi..hihi

    ReplyDelete
  2. dah download tengok.. hmm.. okay la.. tp rasa macam grafik dia kureng sikit..

    ReplyDelete
  3. saya download je cerita ni..
    maklumlah nak tunggu masuk astro entah bila.
    astro pon tak langgan.
    mwahahaha..
    wayang pon takde kat terengganu ni.
    sabau je la..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI