A Walk Down Memory Lane #5 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, September 21, 2016

11 comments:

  1. rajin sha baking..MV agak kurang bab baking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kenangan bersama arwah ibu Sha MV.. masa nie memang seronok, baking ramai2..

      Delete
  2. Rajinnya kak Sha, kalu tangan kreatif tentu menjadi baking nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin mencuba je shikin.. Hehehe..
      Kadang tu x jadi juga..

      Delete
  3. comelnya ala sian demam..waah rjinnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa nie memang meragam sungguh dia..
      Dah la nak dekat raya masa nie..

      Delete
  4. Bagus juga facebook bukak balik memori2 ni, hihi, boleh tgk gambar2 lama balik.

    ReplyDelete
  5. sampai demam sebab tumbuh gigi..
    huhu.. risau pulak nanti turn anak saya macam mana pulak ye.
    hari tu dia demam pon menangis seharian, ni lagi nak tumbuh gigi..
    kena biar kan je la kan.. takde ubat kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depends pada budakk juga awak.. Kadang2 ada budak tak demam pun.. Tau2 je dah ada gigi.. tapi memang xde ubat yang boleh diberi.. Just nanti dia akan merengek dan melekat dekat kitalah.. Memang susah ati bila anak demam..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..