Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, August 27, 2017

Goodday : Honey & Green Tea Flavoured Milk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Petronas kan tengah buat promosi..
Antaranya susu Goodday..
Ada dua rasa baru yang Sha tak pernah cuba lagi..
Honey Flavoured Milk & Green Tea Flavoured Milk..
Packaging dia nampak sangat menarik..
Mengikut tema rasa susu itu..
Beli dua kotak dengan harga RM3..
Sajalah Sha beli.. Nak rasa..

 
Honey Flavoured Milk ini pada Sha menarik..
Gabungan madu dan susu..
Kalau minum suam memang sedap dan membantu untuk tidur dengan lena..
Sejuk pun sedap..
Tapi Sha suka minum suam..
Memang best..
 Tak susahpun nak suamkan susu ini..
Sha buat double boiling.. Hehehe..

Green Tea Flavoured Milk pula agak unik..
Uniklah sebab gabungan rasa dia Ohsem..
Tak manis sangat..rasa green Tea pun tak kuat sangat..memang sedang elok je..
Sedap, memikat dan ngam pada tekak Sha..

9 comments:

  1. Kan sedap kan. Ada kawan kinah kata green tea tu rasa minyak wangi haha. Adehhh lain tekak lain rasanya huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kina.. ikut tekak.. pada akak memang sedaplah.. rasa dia balance..

      Delete
  2. Hana nak try yg green tea tapi ramai kawan Hana kata rasa dia pelik, tak macam green tea yg selalu beli. teragak-agak jugak nak try :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better hana beli sekarang sementara Petronas tengah promosi 2 kotak RM3.. Lain tetak, lain penerimaannya..

      Delete
  3. Ramai tau Siqah baca review susu Goodday. Siqah tak pernah minum susu ni. Biasa minum HL je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI