Wu Kong (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, August 31, 2017

Wu Kong (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Jomlah menonton.. Hehehe.. 
 Terubat hati bila menonton Wu Kong ini..
Memang best.. Sha bagi Thums up..
Sha suka grafik dalam filem ini..
Sha suka jalan cerita filem ini..
Walaupun agak berbeza dari filem Journey To The Sewt yang sebelum-sebelum ini tapi pada Sha cerita ini masih ada kekuatannya..
Pelakon yang bawa watak Wu Kong itu pun ohsem..
Keseluruhannya cerita ini berjaya mengubati kekecewaan Sha terhadap Death Note versi Amerika..


2 comments:

  1. belum tengok yg ni. Hana teringat masa kecik dulu ada tengok drama Cina pasal Journey to the West ni. terbayang bayang bila Monkey King tu jadi batu sebab nak teman kekasih dia (kalau tak silap asalnya dewi) yg jadi bunga

    ReplyDelete
  2. teringat masa ceta ni mula2 mainkat TV..memang best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..