Thursday, August 31, 2017

Wu Kong (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Jomlah menonton.. Hehehe.. 
 Terubat hati bila menonton Wu Kong ini..
Memang best.. Sha bagi Thums up..
Sha suka grafik dalam filem ini..
Sha suka jalan cerita filem ini..
Walaupun agak berbeza dari filem Journey To The Sewt yang sebelum-sebelum ini tapi pada Sha cerita ini masih ada kekuatannya..
Pelakon yang bawa watak Wu Kong itu pun ohsem..
Keseluruhannya cerita ini berjaya mengubati kekecewaan Sha terhadap Death Note versi Amerika..


2 comments:

  1. belum tengok yg ni. Hana teringat masa kecik dulu ada tengok drama Cina pasal Journey to the West ni. terbayang bayang bila Monkey King tu jadi batu sebab nak teman kekasih dia (kalau tak silap asalnya dewi) yg jadi bunga

    ReplyDelete
  2. teringat masa ceta ni mula2 mainkat TV..memang best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »