Weekand Bersama Amani & Imani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, August 8, 2017

Weekand Bersama Amani & Imani

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Hujung minggu ini kami tak kemana..
Sementara encik suami mengemas bilik dan Sha mengemas baju Amani &  Imani, mereka main mainan yang Sha beli di Lazada hari itu..
Baru berpeluang bagi dekat mereka..
Teruja mereka dengan mainan itu..
Saling berkongsi dan main bersama..

 
 Tu dia.. Main susun-susun puzzle..

 Inilah rupanya..

 Ada macam-macam warna baju dan juga ekspresi muka..

 Ada mak bear, ayah bear, anak lelaki bear dan anak perempuan bear..

Yang ini pula mainan doktor-doktor tu.. Siap ada begnya..

6 comments:

  1. Saya dah lama berkenan yang pretend play doc tu...tapi sampai sekarang belum belu..haha

    ReplyDelete
  2. Alahai, comelnya mainan anak-anak akak...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar & selamat pagi pada sis

    Hujung minggu banyak habis masa dengan anak anak ya

    Alhamdulillah

    Masa berkualiti dengan keluarga kan

    masa mereka kecil ni lah kita kena bina hubungan dengan mereka

    Insyaallah

    Nanti dah besar mereka akan ingat kita

    ReplyDelete
  4. Comel-comel.. Bestlah anak-anak..

    ReplyDelete
  5. Bestnya main puzzle bear tu, ala2 patung kertas zaman kecik dulu, pasang2 baju, haha. Nama apa kak? nak beli kat anak buah nanti

    ReplyDelete
  6. Wahhh puZZLE hadiah tu comel

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..